U bent niet ingelogd. Log in of meld u aan om aan de slag te gaan!

Welkom op Stichting Psyquin, de interactieve zelfhulpwebsite die mensen sterker maakt. Wanneer u al een account heeft, kunt u hierboven inloggen. Nieuwe gebruikers kunnen zich aanmelden. Een account bij Stichting Psyquin is gratis.


Installeer de Psyquin Android app

Toegang tot uw Psyquin account via uw smartphone

Via de Android app van Stichting Psyquin heeft u overal en altijd toegang tot uw zelfhulpmodules en uw dagboek. De app is geschikt voor smartphones die gebruik maken van het Android besturingssyteem, zoals bijvoorbeeld de HTC Desire en Samsung Galaxy. De app werkt op alle toestellen die draaien op minimaal Android versie 1.6 en de beschikking hebben over mobiel internet of WiFi.

Het installeren verloopt eenvoudig via de Android Market. In de Market kunt u de app op de volgende drie manieren vinden:
  1. Open de Android Market op uw toestel en voer als zoekopdracht 'Psyquin' in.
  2. Open deze link op uw smartphone of pc en klik op 'install': Android Market: Psyquin
  3. Scan de hierboven afgebeelde QR-code met uw smartphone.

De app gebruiken

Inloggen

Nadat u op één van bovenstaande manieren de app op uw telefoon heeft geinstalleerd zult u eenmalig gevraagd worden om in te loggen op uw Psyquin account. Mocht u nog geen account hebben, dan kunt u in de app een account aanmaken. Als u een nieuwe account aanmaakt ontvangt u direct het gratis timemanagement dagboek, waartoe u toegang heeft via de app.


Hoofdmenu

Na het inloggen komt u in het hoofdmenu. Vanuit het hoofdmenu kunt u kiezen of u aan een module wilt werken, of uw dagboek(en) wilt bekijken. Als u een nieuwe account heeft aangemaakt dan zult u alleen toegang hebben tot het timemanagement dagboek. Indien u één van de uitgebreide zelfhulpmodules van Psyquin wilt volgen kunt u deze aanschaffen via de website. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om de modules direct via de Android Market te bestellen. Modules die u via de website aanschaft zijn direct ook toegankelijk via de app.Modules

Vervolgens kunt u in uw eigen tempo, waar u maar wilt, aan uw module(s) en dagboek(en) werken.


  1. Meld u aan bij Psyquin en ontvang het gratis Dagboek Timemanagement

  2. Wat is Psyquin?

Persoonlijk en compleet
Bij Psyquin werkt u altijd aan uw eigen leerdoelen, u aan de hand van een intake-vragenlijst geadviseerd wordt over onderwerpen die voor u zinvol zijn. Alle zelfhulpmodules zijn zeer uitgebreid en bieden u een volledig interactief zelfhulptraject.

Is deze module geschikt voor mij?
Op de informatie pagina van de module staat uitgebreide informatie over wat u kunt verwachten van de zelfhulpmodule. Tevens vindt u op deze pagina een korte geschiktheidsvragenlijst. Deze vragenlijst is ontworpen om met een aantal korte en specifieke vragen te kijken of de zelfhulpmodule geschikt is voor uw specifieke klachten.

Overzicht van de modules
Betaal veilig met iDeal en begin vandaag nog! In het Moduleoverzicht vindt u informatie over onze modules.

Module: Greep op Faalangst

Module: Minder Piekeren

Module: Beter Slapen


Volg Psyquin op Twitter