U bent niet ingelogd. Log in of meld u aan om aan de slag te gaan!

Welkom op Stichting Psyquin, de interactieve zelfhulpwebsite die mensen sterker maakt. Wanneer u al een account heeft, kunt u hierboven inloggen. Nieuwe gebruikers kunnen zich aanmelden. Een account bij Stichting Psyquin is gratis.

Ga uw slaapproblemen te lijf. Op alle fronten.

Een complete online slaapcursus van vier tot zes weken voor €39,95!

  (4.0 - 34 beoordelingen)

Onze gebruikers over Psyquin (97 beoordelingen):
Totaal beoordeling:
  (4.2)
Verbetering van de klachten:
  (4.1)
Meer inzicht in de klachten:
  (4.4)
Zou Psyquin nogmaals gebruiken:
  (3.7)

Doel van de cursus

Werken aan de module waar en wanneer u maar wilt

Veel mensen hebben last van klachten rondom de nachtrust. Slaapgebrek is het gevolg, en een chronisch gevoel van vermoeidheid. Deze vermoeidheid heeft een enorme impact op uw leven. U voelt zich overdag niet uitgerust en functioneert niet op het niveau dat u van uzelf gewend bent.

De meeste slaapklachten zijn goed behandelbaar. Met gerichte training kunt u slaapklachten bij de oorzaak aanpakken.


Inhoud van de cursus

In deze online cursus werkt u zelf aan een oplossing voor uw slaapproblemen. Quin, onze digitale e-coach, voorziet de cursus van feedback en begeleiding.

Er komen verschillende thema's aan bod. Zo zult u in de module onder andere:

 1. Manieren van ontspanning vinden en aanleren.
 2. Negatieve gedachten rondom uw nachtrust opsporen en aanpakken.
 3. Meer regelmaat aanbrengen en een gezond slaappatroon vinden.
 4. Uw voedings- en bewegingspatroon onderzoeken en aanpassen.
 5. Het slaapgedrag registreren in een slaapdagboek.
 6. En nog veel meer!
Afhankelijk van uw behoefte en leerdoelen werkt u aan deze verschillende onderdelen. Dit maakt de zelfhulpmodule flexibel, toegespitst op uw persoonlijke situatie en daardoor bijzonder effectief!

Wat u kunt verwachten

Psyquin combineert de principes van coaching en psychotherapie met het principe van begeleide zelfhulp in interactieve modules. De voordelen hiervan zijn:

 1. Bewezen effectief: uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat begeleide zelfhulp net zo effectief kan zijn als traditionele psychotherapie;
 2. Hoge Klanttevredenheid: 94% van de gebruikers geeft aan Psyquin aan te raden aan anderen;
 3. Anonimiteit: u hoeft geen e-mails te sturen, aanmelden kan onder elke gewenste naam;
 4. Lage kosten: er zijn geen psychologische hulpverleners voor u aan het werk die betaald moeten te worden. Voor de prijs van 30 minuten 'real-life' therapie kunt u een complete module doorlopen;
 5. Flexibiliteit: u kunt op elk gewenst moment verder werken aan uw modules, uw registratiedagboek en uw leerdoelen. Waar u maar wilt, dag en nacht, doordeweeks en in het weekend;
 6. Volledig online: u volgt de modules in uw favoriete webbrowser en hoeft geen aparte software te downloaden of installeren.


Voor wie is Beter slapen! bedoeld?

De zelfhulpmodule is er voor iedereen die structureel problemen heeft met de nachtrust. Jong en oud. Het maakt niet uit of de klachten van de laatste tijd zijn, of dat u al uw hele leven een moeilijke slaper bent. Wel raden we aan om alleen met de module te beginnen wanneer u:

 1. ouder dan 12 jaar bent,
 2. de Nederlandse taal redelijk beheerst,
 3. dagelijks in ieder geval 10 minuten de beschikking over een internetverbinding hebt.

Direct aanmelden

Veilig betalen met iDeal

U kunt de modules van Psyquin veilig en gemakkelijk online bestellen. U kunt online betalen via het iDeal of PayPal betaal systeem, of via een traditionele bankoverschrijving. Als u afrekent via iDeal of PayPal kunt u binnen een paar minuten aan uw zelfhulptraject beginnen.

zelftest
aanmelden
"Prettigere nachten dankzij Psyquin"

M.: "Van nature ben ik geen slechte slaper, maar door allerlei factoren in mijn werk en prive situatie lag ik steeds vaker wakker. Met de slaapmodule van Psyquin heb ik geleerd om mezelf tot rust te brengen, zodat ik beter kan slapen."

Floor: "Het is geen wondermiddel, je moet echt zelf aan de slag.. Toen ik dat eenmaal doorhad, lukte het me om te achterhalen waar mijn probleem zat. Regelmaat en letten op mijn cafeinegebruik bleek voor mij de oplossing te zijn."

Volledig anoniem
Psyquin zal uw persoonlijke gegevens niet doorverkopen of verstrekken aan derden. Verder werken we volgens de richtlijnen en beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Hierdoor zijn wij onder andere verplicht tot geheimhouding. Alle gegevens die worden ingevuld op de website worden vertrouwelijk behandeld en kunnen zonder uw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming niet aan derden worden verstrekt.
Lees ook onze privacy policy...

Zelfhulp? Werkt dat dan?
Of zelfhulpboeken werken is voor een groot deel afhankelijk van de lezer. De interactieve zelfhulp van Psyquin biedt een grotere kans van slagen. De persoonlijke e-coach inspireert, stimuleert en begeleidt de gebruiker gedurende het programma. Persoonlijk en interactief.

Overzicht van de modules
Betaal veilig met iDeal en begin vandaag nog! In het Moduleoverzicht vindt u informatie over onze modules.

Module: Greep op Faalangst

Module: Minder Piekeren

Module: Beter Slapen


Volg Psyquin op Twitter