U bent niet ingelogd. Log in of meld u aan om aan de slag te gaan!

Welkom op Stichting Psyquin, de interactieve zelfhulpwebsite die mensen sterker maakt. Wanneer u al een account heeft, kunt u hierboven inloggen. Nieuwe gebruikers kunnen zich aanmelden. Een account bij Stichting Psyquin is gratis.

Online cursus: Greep op faalangst

Via online interactieve zelfhulp werken aan uw zelfvertrouwen.

  (4.1 - 35 beoordelingen)

Onze gebruikers over Psyquin (98 beoordelingen):
Totaal beoordeling:
  (4.2)
Verbetering van de klachten:
  (4.1)
Meer inzicht in de klachten:
  (4.4)
Zou Psyquin nogmaals gebruiken:
  (3.8)

Doel van de cursus

Leer omgaan met faalangst

Mensen met faalangst presteren vaak ver onder hun kunnen. De module Greep op faalangst helpt u bij het doorbreken van negatieve gedachten en helpt u uw angst onder controle te krijgen. Uw prestaties zullen merkbaar verbeteren en u hoeft geen nieuwe uitdagingen uit de weg te gaan.

Inhoud van de cursus

In de module 'Greep op Faalangst' gaat u zelf werken aan uw faalangst. Met begeleiding van Quin, onze e-coach. Er komen diverse thema's en onderwerpen aan bod, waaronder:

 1. De rol van negatieve gedachten
 2. Negatieve gedachten ombuigen tot realistische gedachten
 3. Ontspanning en relativeren
 4. Vermijdings- en uitstelgedrag doorbreken
 5. Tips en trucs voor het omgaan met faalangst
Deze thema's komen aan bod in de module, afhankelijk van uw behoefte en leerdoelen. In een volgorde die u bepaalt en zo veel mogelijk toegespitst op uw persoonlijke situatie. Dit maakt de module persoonlijk en effectief.


Wat u kunt verwachten

Psyquin combineert de principes van coaching en psychotherapie met het principe van begeleide zelfhulp in interactieve modules. De voordelen hiervan zijn:

 1. Bewezen effectief: uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat begeleide zelfhulp net zo effectief kan zijn als traditionele psychotherapie;
 2. Hoge Klanttevredenheid: 94% van de gebruikers geeft aan Psyquin aan te raden aan anderen;
 3. Anonimiteit: u hoeft geen e-mails te sturen, aanmelden kan onder elke gewenste naam;
 4. Lage kosten: er zijn geen psychologische hulpverleners voor u aan het werk die betaald moeten te worden. Voor de prijs van 30 minuten 'real-life' therapie kunt u een complete module doorlopen;
 5. Flexibiliteit: u kunt op elk gewenst moment verder werken aan uw modules, uw registratiedagboek en uw leerdoelen. Waar u maar wilt, dag en nacht, doordeweeks en in het weekend;
 6. Volledig online: u volgt de modules in uw favoriete webbrowser en hoeft geen aparte software te downloaden of installeren.


Voor wie is Greep op faalangst bedoeld?

De module is er voor iedereen die last heeft van faalangst. Jong en oud. Het maakt niet uit of de klachten van de laatste tijd zijn, of dat u al zo lang u het zich kunt herinneren last heeft van faalangst. Wel raden we aan om alleen met de module te beginnen wanneer u:

 1. ouder dan 12 jaar bent,
 2. de Nederlandse taal redelijk beheerst,
 3. dagelijks in ieder geval 10 minuten de beschikking over een internetverbinding hebt.

Direct aanmelden?

Veilig betalen met iDeal

U kunt de modules van Psyquin veilig en gemakkelijk online bestellen. U kunt online betalen via het iDeal of PayPal betaal systeem, of via een traditionele bankoverschrijving. Als u afrekent via iDeal of PayPal kunt u binnen een paar minuten aan uw zelfhulptraject beginnen.


zelftest
aanmelden

De kracht van Psyquin
Psyquin is de eerste interactieve zelfhulpwebsite in Nederland. Hier kunt u zelfstandig, individueel en anoniem werken aan het vinden van oplossingen voor psychische klachten en gedragsproblemen. De zelfhulpmodules van Psyquin zijn uniek, omdat zij begeleid worden door een digitale e-coach in plaats van een 'echte' psycholoog.

Nieuw: Psyquin app voor Android!
Sinds mei 2011 zijn de online zelfhulpmodules van Psyquin ook bereikbaar via een smartphone app voor Android. Lees meer over de Psyquin Android app.
Bij het downloaden van de app ontvangt u gratis het dagboek timemanagement. Het dagboek timemanagement is ook gratis beschikbaar voor nieuwe gebruikers op de website van Psyquin.

Overzicht van de modules
Betaal veilig met iDeal en begin vandaag nog! In het Moduleoverzicht vindt u informatie over onze modules.

Module: Greep op Faalangst

Module: Minder Piekeren

Module: Beter Slapen


Volg Psyquin op Twitter