U bent niet ingelogd. Log in of meld u aan om aan de slag te gaan!

Welkom op Stichting Psyquin, de interactieve zelfhulpwebsite die mensen sterker maakt. Wanneer u al een account heeft, kunt u hierboven inloggen. Nieuwe gebruikers kunnen zich aanmelden. Een account bij Stichting Psyquin is gratis.

De Interactieve zelfhulpmodules van Psyquin

Op dit moment kunt u bij Psyquin drie verschillende modules volgen. Hieronder leest u alles over de beschikbare modules.


Module: Greep op faalangst

  (4.1 - 35 beoordelingen)

Compleet interactief zelfhulptraject voor slechts €39,95

In de module "Greep op faalangst", een interactieve zelfhulpmodule, leert u uw faalangst in de hand te krijgen. Door middel van ontspanningsoefeningen, het uitpluizen van uw gedachten, werken aan uw zelfvertrouwen en uiteindelijk 'gezondere' gedachten leren hanteren, krijgt u langzaam steeds meer controle over uw faalangst.

Meer informatie...


zelftest aanmelden

Module: Minder Piekeren

  (4.3 - 36 beoordelingen)

Compleet interactief zelfhulptraject voor slechts €39,95

In deze interactieve zelfhulpmodule leert u om minder te piekeren en meer te genieten. Werken aan uw zelfvertrouwen, onderzoek uw gedachten en piekergedrag en leer uiteindelijk 'gezondere', realistische gedachten hanteren. Dit zijn enkele thema's die aan bod komen. Werk aan uw persoonlijke leerdoelen, onder begeleiding van Quin. Vind de weg naar positief denken!

Meer informatie...

zelftest aanmelden

Module: Beter slapen!

  (3.6 - 27 beoordelingen)

Compleet interactief zelfhulptraject voor slechts €39,95

's Nachts woelen, overdag slaperig? In de module "Beter Slapen!" begeleidt Quin de weg naar een betere nachtrust. In deze module leert u onder andere:

- hoe uw eigen slaappatroon eruit ziet
- of u een ochtend- of avondmens bent
- een betere slaaphygiene ontwikkelen
- de dag afbouwen

Aan het einde van de het zelfhulptraject zult u een betere nachtrust hebben en overdag minder vermoeid zijn.

Meer informatie...

zelftest aanmelden

Wat kost het?
Een inschrijving bij Psyquin kost niets. Aan het volgen van een interactieve zelfhulpmodule van Psyquin zijn wel kosten verbonden. Onze tarieven zijn eenduidig en gelijk voor alle zelfhulpmodules. Al onze trajecten kosten €39,95 (inc. 21% Btw).

Is deze module geschikt voor mij?
Op de informatie pagina van de module staat uitgebreide informatie over wat u kunt verwachten van de zelfhulpmodule. Tevens vindt u op deze pagina een korte geschiktheidsvragenlijst. Deze vragenlijst is ontworpen om met een aantal korte en specifieke vragen te kijken of de zelfhulpmodule geschikt is voor uw specifieke klachten.

Overzicht van de modules
Betaal veilig met iDeal en begin vandaag nog! In het Moduleoverzicht vindt u informatie over onze modules.

Module: Greep op Faalangst

Module: Minder Piekeren

Module: Beter Slapen


Volg Psyquin op Twitter