U bent niet ingelogd. Log in of meld u aan om aan de slag te gaan!

Welkom op Stichting Psyquin, de interactieve zelfhulpwebsite die mensen sterker maakt. Wanneer u al een account heeft, kunt u hierboven inloggen. Nieuwe gebruikers kunnen zich aanmelden. Een account bij Stichting Psyquin is gratis.

Dagboek timemanagement helpt uw gedragsverandering in timemanagement waarmaken

Onze gebruikers over Psyquin (98 beoordelingen):
Totaal beoordeling:
  (4.2)
Verbetering van de klachten:
  (4.1)
Meer inzicht in de klachten:
  (4.4)
Zou Psyquin nogmaals gebruiken:
  (3.8)
gratis dagboek timemanagement

Een hoge werkdruk en weinig tijd. Veel Nederlanders geven aan in een onderzoek van het CBS dat zij hier mee te maken hebben. Helaas bent u zelf meestal de veroorzaker van een gebrek aan tijd, door slecht timemanagement. Of moeten we zeggen 'gelukkig maar'? Want dit betekent wel dat u er zelf iets aan kunt doen.


Waarom timemanagement?

Timemanagement is een vaardigheid waar u veel baat bij kan hebben. Bij goed timemanagement wint u namelijk tijd. En in het huidige informatietijdperk waarin we in principe altijd en overal aan het werk kunnen zijn wordt vrije tijd steeds meer een statussymbool. De informatiedruk neemt toe, de werkdruk neemt toe en als u daar niet mee om kunt gaan loopt u al gauw achter de feiten aan.


U weet al hoe het moet

Prioriteiten stellen, lijstjes maken, e-mail systematisch afhandelen en werkzaamheden sorteren. Als u toe bent aan meer timemanagement kent u de trucs waarschijnlijk al. Maar het ook daadwerkelijk doen is een tweede. Als mens vervallen wij maar al te graag (lijkt het) in oude patronen. Iets nieuws toevoegen in onze vaste patronen kost tijd, moeite en bewustzijn.


Hoe elke dag 5 minuten een dagboek invullen u kan helpen

Werken aan de module waar en wanneer u maar wilt

Uit onderzoek blijkt dat het bijhouden van de vorderingen in een logboek of dagboek kan helpen om, zonder er de hele dag mee bezig te hoeven zijn, veranderingen effectief door te voeren. Probeer het eens, door het dagboek timemanagement enkele weken achter elkaar in te vullen. Na afloop heeft u inzicht in hoe het met uw timemanagement vaardigheden is gesteld.

Het dagboek timemanagement is een gratis dienst van Psyquin en wordt beschikbaar gesteld voor nieuwe aanmeldingen en gebruikers van de Psyquin Android app. Lees meer over de Psyquin Android app.


  1. Meld u aan bij Psyquin en ontvang het Dagboek Timemanagement gratis!

Waarom interactieve zelfhulp?

Interactieve zelfhulp is een innovatieve vorm van de traditionele begeleide

Quin de E-coach
zelfhulp. Dat is een behandelmethode die, volgens recent wetenschappelijk onderzoek, net zo succesvol kan zijn als reguliere psychotherapie bij de behandeling van milde psychische klachten. Psyquin combineert deze bewezen methode met de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-learning en web-technologie. Het resultaat is online zelfhulp met een hoge mate van toegankelijkheid gecombineerd met een bijzonder laag tarief. Interactieve zelfhulp biedt iedereen online toegang tot psychologische dienstverlening tegen lage kosten.

Uniek aan Psyquin is dat er, in tegenstelling tot vele andere coachings en therapie websites, geen direct contact is met een psycholoog, maatschappelijk werker of psychiater.

Psyquin combineert de principes van coaching en psychotherapie met het principe van begeleide zelfhulp in interactieve modules. De voordelen hiervan zijn:
  1. Bewezen effectief: uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat begeleide zelfhulp net zo effectief kan zijn als traditionele psychotherapie bij milde psychische klachten;
  2. Hoge klanttevredenheid: 94% van de gebruikers geeft aan Psyquin aan te raden aan anderen;
  3. Anonimiteit: u hoeft geen e-mails te sturen, aanmelden kan onder elke gewenste naam;
  4. Lage kosten: er zijn geen psychologische hulpverleners voor u aan het werk die betaald moeten te worden. Voor de prijs van 30 minuten 'real-life' therapie kunt u een complete module doorlopen;
  5. Flexibiliteit: u kunt op elk gewenst moment verder werken aan uw modules, dagboek en leerdoelen. Waar u maar wilt, dag en nacht, doordeweeks en in het weekend;
  6. Volledig online: u volgt de modules in uw favoriete webbrowser en hoeft geen aparte software te downloaden of installeren.

Meld u aan bij Psyquin en ontvang het gratis Dagboek Timemanagement

Psyquin is meer dan zelfhulp
Bij Psyquin werkt u altijd aan uw persoonlijke leerdoelen. U bepaalt aan de hand van een psychologische test uw eigen leerdoelen en houdt steeds via vragenlijsten bij hoe u er op dat moment voor staat. De module wordt automatisch aan uw persoonlijke leerdoelen en behoeften aangepast.

Bekwame hulp
De zelfhulpmodules van Psyquin worden ontwikkeld door ervaren psychologen, op basis van de meest recente psychologische inzichten en naar de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen. Zo bieden we de garantie van bekwame en professionele hulp.

Overzicht van de modules
Betaal veilig met iDeal en begin vandaag nog! In het Moduleoverzicht vindt u informatie over onze modules.

Module: Greep op Faalangst

Module: Minder Piekeren

Module: Beter Slapen


Volg Psyquin op Twitter